Bel ons voor persoonlijk advies bij uw events, feesten en bedrijfsuitjes op: 0475 - 484 750
Zoek artiesten,
bedrijven & activiteiten

Zoeken!

Euro Hockey League verlengt samenwerking met Intertent
Nieuws

Euro Hockey League verlengt samenwerking met Intertent

De Euro Hockey League is verheugd om aan te kondigen dat de samenwerking met Intertent verlengd wordt in de aanloop naar de KO16/FINAL4 in Eindhoven, van 16 tot en met 21 april op MHC Oranje Zwart.

Intertent is een officiële supplier van de EHL sinds 2011/2012. Tijdens de KO16/FINAL4 in Eindhoven zal Intertent verantwoordelijk zijn voor de infrastructuur van de EHL PLAZA en de VIP area.

Roland de Boer, eigenaar van Intertent, noemt het speciaal. “De continuering van onze samenwerking met de EHL voor de aankomende vijf jaar ervaren wij als heel speciaal. Het onderstreept nogmaals de prettige samenwerking van twee professionele partijen die met passie en gedrevenheid dit prachtige toernooi verder willen uitbreiden.” 

Ook Jons Hensel, voorzitter van EHL, is zeer tevreden. “Natuurlijk zijn we blij dat Intertent besloten heeft om de samenwerking met de EHL voor de komende vijf jaar te verlengen. De standaard van Intertent en de hoge kwaliteit zijn een goede match met de EHL.”

De Euro hockey League is een spannende combinatie van een competitie en knock-out wedstrijden. Dit heeft ongekende mate van aandacht gegenereerd voor het elite mannen club hockey in Europa. Het nieuwe format heeft de mannen Europa Cup competitie vervangen aan het begin van het seizoen 2007/08. Het is een groot succes door de innovatieve regelveranderingen, de buitengewone televisie coverage en simpelweg het plezier van het kijken naar ’s werelds beste hockeyspelers die strijden voor hun club. De competitie is opgezet door de European Hockey Federation in samenwerking met het Nederlandse sports marketing en media bedrijf Pro Sport. Sinds 2012 zijn Pro Sport, de European Hockey Federation en Infostrada Sports Group stakeholders van de Euro Hockey League